ASSORTIMENT: SLANGEN EN BUIZEN

Standaardproducten op maat

Standaardproducten op maat

Sinds de oprichting in 1996 specialiseerde TimaFlex zich in het extruderen van slangen en buizen van kunststof. In al die jaren deden we veel materiaal- en productkennis op. En we hielpen duizenden eindgebruikers met hun specifieke wensen. In de uitvoering, de verpakking en de bezorging.

Standaardproducten op maat

Meerdere lijnen op onze productielocatie zijn standaard gereserveerd voor de extrusie van slangen en buizen. TimaFlex maakt deze veelgebruikte producten in uiteenlopende lengte, diameter en in elke kleur. Ook werken we dagelijks met allerlei verschillende grondstoffen, zoals ABS, LDPE, MDPE, HDPE, PA, PP, PP glasgevuld (zelfs tot 60%), PPS, PS (en HIPS) en TPE.
TimaFlex produceert slangen en buizen met een diameter van 0,6 mm tot 60 mm

Afwerking

Op zoek naar specifieke lengte? TimaFlex knipt of zaagt buizen en slangen in uiteenlopende lengtestukken. Ook het afkorten onder een bepaalde hoek behoort tot de opties.

Combineer kleuren en materialen met co-extrusie

TimaFlex beheerst de techniek van co-extrusie. Een gecompliceerde kunststofverwerkingstechniek die verschillende extruders aan eenzelfde matrijs koppelt. Zo combineren we meerdere kleuren en kunststoffen in één slang of buis. Co-extrusie is een veelzijdige productietechniek. Want de combinaties van harde en zachte kunststoffen met verschillende kleuren zijn eindeloos.

Korte levertijd

TimaFlex ontwerpt en ontwikkelt zelf extrusiegereedschappen en koelkalibers voor het productieproces. Zo garanderen dan ook een zeer korte levertijd.

Verpakking & labels

Het is belangrijk dat onze producten naadloos in uw eigen productieproces passen. Daarom biedt TimaFlex allerlei verschillende verpakkingsmogelijkheden. Van handzame formaten tot bulkverpakkingen. Maar net wat past bij uw situatie. Voor verzending voorzien wij uw product van een label met een batchnummer, zodat de herkomst traceerbaar is.

Op zoek naar een standaardproduct precies naar wens?

Vraag nu een offerte aan!