Over ons

Aandacht voor elk detail

TimaFlex staat in Europa bekend als een van de belangrijkste aanbieders van uiteenlopende kunststof profielen in de huidige extrusiemarkt. Op onze productielocatie in Ermelo maken wij spiraalslangen, profielen en plantstokken van kunststof. Tegenwoordig worden onze producten wereldwijd gebruikt in de bouwsector, glastuinbouw, de automotive sector, de scheepvaart en de rijwielindustrie. Maak ook kennis met de oplossingsgerichte aanpak van TimaFlex.

Breed assortiment

Bij de oprichting van TimaFlex in 1996 stond de productie volledig in het teken van de spiraalslang. Dag en nacht draaide één extrusielijn het complete assortiment. Inmiddels is ons assortiment ruimschoots verbreed, net als onze productiecapaciteit. Nog altijd is de spiraalslang een van de bekendste producten van Timaflex.

Klantgerichte aanpak

TimaFlex onderscheidt zich met flexibiliteit en maatwerk. U kunt bij ons terecht voor de productie van zowel grote als kleine series, op maat gemaakt. Elke opdracht vraagt een specifieke benadering en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Daarom denken wij met onze opdrachtgevers mee over uiteenlopende vraagstukken. U levert een idee voor een product, wij onderzoeken de mogelijkheden. Dat doen we met kennis van zaken.

Deskundig team

Het team van TimaFlex is ervaren in het optimaliseren van productieprocessen. We kunnen onze productielijnen op elk moment wijzigen, kalibreren of anderszins aanpassen. Bovendien beschikt TimaFlex over een eigen afdeling werktuigbouw. Dat is snel en efficiënt schakelen, afgestemd op de vraag.

Certificering

TimaFlex voldoet volledig aan de strengste eisen die de Europese milieuwetgeving stelt. Wij werken zoveel mogelijk met innovatieve duurzaam gerecyclede materialen.

Maak kennis met de klantgerichte aanpak van TimaFlex

Neem vrijblijvend contact met ons op.