Injectiebuizen

Injectiebuizen voor vacuüminjectie en vacuüminfusie

Injectiebuizen zijn onmisbaar bij vacuüminjectie- en vacuüminfusie-processen. Onze injectiebuizen worden wereldwijd gebruikt als aan- en afvoerleiding in verschillende sectoren. TimaFlex levert injectiebuizen in kleine oplages of juist in flinke volumes. We stemmen de grondstof, diameter, wanddikte en lengte volledig af op uw wensen. Aan welke eisen moet uw injectiebuis voldoen?

Voor elke temperatuur een oplossing

De grondstof voor injectiebuizen is doorgaans Polyethyleen (PE). Loopt de verwerkingstemperatuur tijdens het proces verder op? Dan is Polypropyleen (PP) of Polyamide (PA) geschikter als grondstof voor de injectiebuis.

Temperatuurbestendigheid van onze grondstoffen

  • PE: van -18 tot +70 graden Celsius
  • PP: van -18 tot +105 graden Celsius
  • PA: van -35 tot +200 graden Celsius

De oplossing voor elk proces

TimaFlex levert injectiebuizen voor vacuüminjectie en vacuüminfusie in alle gewenste maten, soorten, kleuren en hoeveelheden. Gereedschappen die nodig zijn voor de productie fabriceren we zelf, met een zeer korte doorlooptijd. Zo hebben we altijd de juiste tools in huis.

Korte levertijd

Injectiebuizen zijn een belangrijke component in het productaanbod van TimaFlex. Twee van onze productielijnen zijn volledig ingericht voor het fabriceren van injectiebuizen. Daarom garanderen we altijd een snelle levering.

Verpakking & labels

Het is belangrijk dat onze injectiebuizen naadloos in uw eigen productieproces passen. Daarom biedt TimaFlex allerlei verschillende verpakkingsmogelijkheden. Van handzame formaten tot bulkverpakkingen. Maar net wat past bij uw situatie. Voor verzending voorzien wij uw product van een label met een batchnummer, zodat de herkomst traceerbaar is.

Op zoek naar een injectiebuis precies naar wens?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan.