Maatwerk kunststof
extrusie


Tima Flex van 0 tot nu

historie Historie
In 1996 zijn wij begonnen met het produceren van spiraalslang, als enig product op slechts één extrusielijn. Tot op de dag van vandaag is spiraalslang (geschikt voor zowel bundeling en bescherming van kabels als voor gebruik in vacuüm injectie/infusieprocessen) leverbaar in diverse maten en kleuren. Inmiddels is Tima Flex uitgegroeid tot een bedrijf met vijf productielijnen en kunnen we een breed scala aan mogelijkheden op gebied van het vervaardigen van kunststof profielen aanbieden.
Kijk voor meer informatie bij onze producten of neem direct contact met ons op.

 

opmaat Innovatie en flexibiliteit
Elke nieuwe opdracht vraagt om een specifieke benadering en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee m.b.t. het optimaliseren van een proces of het verbeteren van een product. Door ervaring en het oplossingsgericht meedenken met onze opdrachtgevers over uiteenlopende vraagstukken, zijn we goed uitgerust om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan bepaalde specificaties en wensen van klanten. Tima Flex beschikt namelijk over een eigen afdeling werktuigbouw, waardoor we in staat zijn om snel, efficiënt en innovatief productielijnen te wijzigen, te kalibreren of anderszins aan te passen. Op die manier kunnen we op maat gesneden producten leveren.

 

oplage Mogelijkheden
U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine series. Wij werken voor onder andere de composiet, automotive en rijwielindustrie. Neem voor meer informatie contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Graag doen wij u een passende aanbieding.